Varené bravčové koleno
2
porcie
200
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
bravčové koleno
1
ks
cibuľa
1
ks
mrkva
6
ks
celé nové korenie
6
ks
bobkový list
1
PL
kryštálový cukor
2
PL
soľ
trochu
studená voda
postup
1.
Cibuľu a mrkvu ošúpeme, nakrájame na kolieska a vložíme ich do hrnca so studenou vodou. Pridáme všetky ostatné suroviny, zalejeme ich vodou a nakoniec vložíme do vody koleno. Dolejeme toľko vody, aby zakrývala koleno. Takto naložené mäso necháme cez noc v chladničke.
2.
Koleno vyberieme, ostatné veci vylejeme, opäť ho vložíme do hrnca, zalejeme vodou, dochutíme soľou a uvaríme. Varíme ho približne 3 hodiny. Podávame ho s kyslou kapustou alebo hrachovou kašou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.