Pečeňová omáčka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
dkg
slanina
10
dkg
pečeň
3
dkg
cibuľa
4
dkg
masť
5
dkg
hladká múka
1
dl
smotana
podľa chuti
soľ,majorán,mleté čierne korenie
postup
1.
Slaninu pokrájame na kocky, pridáme pokrájanú cibuľu a trochu popražíme. Potom pridáme odblanenú pečeň, pokrájanú na tenké lístky.
2.
Dusíme do mäkka, často podlievame horúcou vodou. Z masti a múky pripravíme zápražku, rozvaríme ju a pridáme k mäkkej pečeni. Hotovú omáčku zlepšíme smotanou, pridáme majorán, soľ, korenie.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.