Tekutý čokoládový krém
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
liter
mlieko
20
g
maizena
60
g
kryštálový cukor
50
g
čokoláda na varenie
1
KL
rum
postup
1.
Dve tretiny mlieka dáme variť s cukrom. Keď vrie, prilejeme zvyšok mlieka, v ktorom sme rozmiešali maizenu, a za stáleho miešania chvíľku povaríme.
2.
Potom pridáme polámanú čokoládu, rum a vymiešame nahladko. Počas chladnutia krém občas premiešame, aby sa na ňom nevytvorila kožka.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.