FOTORECEPT: Zeleninová polievka s krupicovými haluškami
4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
mrkva
1
ks
petržlen
1/2
ks
kareláb
2
lístky
lístový kel
1
kocka
hovädzí bujón
1
ks
vajce
krupica alebo hrubá múka
soľ, kari korenie
olej
1
šálka
hrášku
postup
1.
Na oleji posmažíme mrkvu, petržlen a kareláb.
2.
Pridáme hrášok, bujon,kari korenie.
4.
Potom pridáme nakrájaný kel a povaríme.
6.
Vymiešame husté cesto ale nie veľmi tvrdé
7.
Nahádžeme vo vriacej osolenej vody lyžičkou.Uvaríme.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Ingova
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.