Pridať recept

Hovädzie rezne so syrom

ingrediencie

400 g
hovädzia roštenka
podľa chuti
soľ
60 g
maslo
30 g
cibuľa
30 g
hladká múka
100 g
rajčina
100 g
tvrdý syr
40 cl
vodka

postup

1.
Roštenky naklepeme, osolíme, obalíme múkou a z obidvoch strán opečieme na masle.
 
2.
Opečené mäso vyberieme a na zvyšnom masle opražíme pokrájanú cibuľu.
3.
Roštenky vložíme späť, prilejeme vodku, prikryjeme a udusíme do polomäkka. Potom pridáme pokrájané rajčiny a dodusíme.
4.
Hotové roštenky posypeme postrúhaným tvrdým syrom. Podávame so zemiakmi alebo s dusenou ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...