Maškrta z gaštanov
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
uvarené gaštany
250
g
kryštálový cukor
trochu
voda
podľa chuti
vanilkový cukor
podľa chuti
tmavá čokoládová poleva
postup
1.
Surové gaštany narežeme a uvaríme do mäkka. Potom vodu scedíme, gaštany olúpeme a pretrieme.
2.
Cukor uvaríme s trochou vody na niť, pridáme pretreté gaštany, trocha vanilkového cukru a chvíľu ešte povaríme.
3.
Keď zmes začne hustnúť, vyklopíme ju na dosku a sformujeme z nej malé gaštany, ktoré polejeme čokoládovou polevou.
4.
Hotové gaštany poukladáme do papierových košíčkov.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.