Fotorecept: Cviklový šalát
5
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
cvikla
2
PL
tatárska omáčka
postup
4.
Varíme, kým je cvikla uvarená. Vtedy sa sama začne šúpať.
6.
Necháme úplne vychladnúť. Najlepšie ešte vychladiť v chladničke.
7.
Ošúpanú a vychladnutú cviklu nastrúhame na jemnom strúhadle.
9.
Zamiešame. Môžeme podľa potreby dosoliť alebo okoreniť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.