Krokety z hovädzieho a bravčového mäsa
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
bravčové mäsa
150
g
hovädzie mäsa
30
g
slanina
1
ks
vajce
50
g
strúhanka
1
ks
vajce, hladká múka a strúhanka na obaľovanie
1/2
ks
cibuľa
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Zomleté mäso osolíme a okoreníme, pridáme strúhanku, ktorú sme pred tým namočili vo vode a vytlačili, postrúhanú cibuľu, pokrájanú slaninu, vajce, všetko spolu premiešame.
2.
Zo zmesi sformujeme malé karbonátky, okrúhle krokety obalíme v múke, vajci a strúhanke. Vyprážame na rozpálenom oleji alebo masti z oboch strán.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.