Soljanka
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
hovädzie stehno
300
g
bravčové stehno
100
g
varená šunka
100
g
párky
300
g
kyslá uhorka
200
g
červená paprika
300
g
cibuľa
100
g
rajčiakový pretlak
100
g
maslo
100
g
olivy
100
g
citrón
2
ks
hlávkový šalát
100
g
nasekaný kôpor
podľa chuti
soľ
postup
1.
Hovädzie a bravčové mäso pokrájame na kúsky a uvaríme v slanej vode.
2.
Pred dovarením pridáme na rezance pokrájané ošúpané kyslú uhorky, čerstvú červenú papriku a na kolieska pokrájanú cibuľu.
3.
Potom pridáme rajčinový pretlak, olivy, na rezance pokrájaný hlávkový šalát, pokrájané párky a šunku.
4.
Vývaro dochutíme citrónovou šťavou. Každú dávku na tanieri posypeme nasekaným kôprom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.