Bieloruský boršč
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
údená šunka
400
g
hovädzie mäso
300
g
červená repa
600
g
zemiaky
250
g
mrkva
100
g
petržlen
100
g
cibuľa
20
g
rajčiakový pretlak
200
g
masť
30
g
cukor
podľa chuti
ocot
1
dl
smotana
podľa chuti
soľ
postup
1.
Hovädzie mäso a šunku varíme.
2.
Zeleninu, cibuľu a pretlak varíme spolu s pokrájaným uvareným mäsom.
3.
Do vývaru z mäsa vložíme zemiaky a varíme. Zhustíme zápražkou. Povríme asi 10-15 min. Dochutíme cukrom, octom a soľou.
4.
Do uvareného boršču vkladáme kúsky uvareného mäsa a červenú repu pokrájanú na rezance. Na vrch môžeme ešte pridať smotanu.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.