Plnené zemiaky v šupke
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
3000
g
zemiaky
200
g
maslo
500
g
údené mäso
200
g
smotana
200
g
údený syr
30
g
soľ
1
g
korenie
postup
1.
Zemiaky umyjeme a dáme piecť do rúry. Po upečení rozrežeme na polovicu, vnútrajšok lyžičkou vyberieme a pretlačíme cez sito.
2.
Pridáme uvarené a zomleté údené mäso, maslom, smotanu, soľ a korenie. Všetko vymiešame a plníme vydlabané zemiaky.
3.
Pripravené zemiaky poukladáme na vymastený pekáč a vrch každého posypeme syrom a zapečieme.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.