Baranie filé s jablkami
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1500
g
baranie stehno
120
g
masť
20
g
múka
500
g
jablko
50
g
maslo
Bešamelová omáčka
50
g
múka
60
g
cukor
250
g
mlieko
1
ks
vaječný žĺtok
30
g
syr Eidam
30
g
soľ
1
g
korenie
50
g
maslo
postup
1.
Z baranieho stehna nakrájame 2 filety na dávku. Vyklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a opečieme na horúcej masti.
2.
Dáme na ohňovzdornú misu, ktorú sme vymastili maslom a na každé filé dáme koliesko poduseného jablka zalejeme bešamelom a dáme zapiecť.
3.
Bešamelová omáčka: uvedené suroviny zmiešame na jemnú omáčku.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.