Trhanec s cibuľkou
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
2000
g
zemiaky
podľa chuti
soľ
1000
g
múka
2
ks
vajce
200
g
slanina
200
g
masť
300
g
cibuľa
trochu
mletá červená paprika
postup
1.
Čisté pokrájané zemiaky dáme variť do osolenej vody. Z múky, vajec, soli a vody pripravíme rezancové cesto, z ktorého trháme kúsky a zavárame do uvarených zemiakov.
2.
Uvarené spolu scedíme a pomastíme pokrájanou oškvarenou slaninou, v ktorej je opražená cibuľa s prídavkom červenej papriky.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.