FOTORECEPT: Moje Domáce Mochito
1
porcia
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
cl
biely rum
1/4
ks
limetku alebo citrón
1
KL
hnedý cukor
2
stonky
čerstvá mäta
2
cl
mätový sirup
minerálka
ľad
postup
1.
Mátový sirup si urobím vopred, je vychladnutý a studený z chladničky.
3.
Tlčik na mäso opakom /rúčkou/ podrvím v pohári aby sa citron zmiešal s cukrom a podrvil mätu
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Ingova
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.