FOTORECEPT: Pyré z tekvice Hokaido
1
porcia
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
tekvica Hokaido
1
ks
veľké jablko
4
PL
kryštálový cukor
1
balíček
Gelfix 21 DrOetker
1
KL
kustovnica čínska Goji
podľa chuti
kokosová múčka
postup
2.
Umyté Hokaido zbavíme koncov, vydlabeme jadierka, narežeme na plátky a potom na malé kocôčky.
3.
Jablko zbavíme šupky a jadrinca a tiež nakrájame na drobnejšie.
4.
V kastróli dusíme na troche vody nakrájanú tekvičku....
6.
Dusíme cca 20 minút, pokiaľ nie je všetko tak mäkké, aby sa dalo rozmixovať dohladka. Keď je všetko udusené, tak ponorným mixérom hmotu rozmixujeme.
7.
Ostatok cukru zmiešame s Glfixom a dáme do rozmixovanej hmoty a dokončím varením podľa pokynov na Gelfixe.
8.
Pre rýchle podávanie do pyré primiešame goji (kustovnicu čínsku) a povrch mištičky posypeme strúhaným kokosom.
9.
Dobrú chuť.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.