Pridať recept

Pripečená cestovina s hubami

ingrediencie

30 dkg
kolienka
6 dkg
maslo
3 ks
vajce
2 dl
smotana
40 dkg
huby
3 dkg
masť
40 dkg
cibuľa
4 dkg
cibuľa
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, rasca, petržlenová vňať

postup

1.
Kolienka uvaríme v osolenej vode do mäkka. Umyté huby dáme na masť s cibuľou, osolíme, okoreníme, pridáme rascu a vňať, udusíme do mäkka.
 
2.
Maslo vymiešame so žĺtkami, pridáme uvarené cestoviny, udusené huby, smotanu a sneh z bielkov. Všetko premiešame, podľa chuti osolíme, dáme do vymastenej a strúhankou vysypanej misy a pečieme asi 30 - 45 minút. Vrch môžme posypať aj nastrúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.