Brownies so šľahačkou
16
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
várová čokoláda
250
g
maslo
250
g
práškový cukor
175
g
hladká múka špeciál
4
ks
vajcia
1/2
balíček
prášok do pečiva DrOetker
1
hrsť
sekaných vlašských orechov
200
ml
ríbezľový džem
1
ks
šľahačka v prášku DrOetker
postup
1.
Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu na hladkú hmotu. Pridáme cukor, rozmiešame a varíme kým sa nerozpustí a zmes nebude dôkladne spojená.
2.
Dáme dolu z ohňa, pridáme múku s práškom do pečiva, vajíčka a miešame, kým nevznikne úplne hladká hmota. Nakoniec pridáme posekané orechy.
3.
Pečieme v tortovej forme priemer 26 cm, ktorú vymastíme a vysypeme múkou. Teplota 180°C 25 minút.
4.
Necháme vychladnúť, potrieme ríbezľovým džemom podľa chuti. Ozdobíme šľahačkou podľa vlastnej fantázie. Pokrájame a podávame.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
BlazenaSadovska
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.