Piškótová nepečená roláda
20
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
balíčky
piškóty
200
g
práškový cukor
2
PL
rum
250
g
tuk
40
g
kakao
postup
1.
Najskôr si rozlámeme piškóty na malé kúsky a rozpustíme stužený tuk alebo maslo. Zmiešame práškový cukor, rum a kakao a prilejeme rozpustené maslo (tuk). Prisypeme piškóty a všetko dôkladne premiešame, čím vypracujeme cesto.
2.
Z cesta urobíme roládu, ktorú zabalíme do potravinárskej fólie a necháme ju odstáť cez noc v chladničke. Cesto môžme vylepšiť posekanými orechmi, hrozienkami alebo kandizovaným ovocím.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.