Soté so zeleninou
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
teľacie stehno
500
g
bravčové stehno
500
g
kápia
200
g
sterilizovaná mrkva
500
g
cibuľa
500
g
sterilizované šampiňóny
300
g
paradajka
10
g
kari korenie
10
g
chilli korenie
30
g
soľ
200
g
olej
200
g
kečup
50
g
petržlenová vňať
postup
1.
Teľacie a bravčové stehná nakrájame na rezančeky, osolíme a opražíme na oleji a cibuľke.
2.
Pridáme nakrájané šmpiňony na plátky, mrkvu, kapiu, nakrájané paradajky, kečup, karí korenie a chilli korenie a premiešame.
3.
Pod pokrievkou dusíme a nakoniec posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.