Jemný puding
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
30
g
maslo
30
g
krupicová múka
1
dl
mlieko
2
ks
vajce
30
g
cukor
20
g
maslo
20
mg
múka na formičky
postup
1.
Do zohriateho masla zamiešame múku, zalejeme mliekom, povaríme na hustú kašu. Do vychladnutého zamiešame žĺtky, cukor a tuhý sneh. Masou naplníme vymastené a múkou vysypané formičky do troch štvrtín.
2.
Vložíme ich do nádoby s vodou, ktoré má siahať do tretiny formičiek, nádobu prikryjeme a varíme 20 minút. Uvarený vyklopíme a polejeme ovocnou šťavou alebo krémom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.