Bryndzové cestoviny
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
120
g
bryndza
1
PL
kyslá pochúťková smotana
mleté čierne korenie
120
g
cestoviny
petržlenová vňať
olivový olej
postup
Cestoviny vložíme do vriacej a osolenej vody, varíme do mäkka. Uvarené precedíme a pokvapkáme olejom. Odložíme ich na teplé miesto. Kyslú smotanu vymiešame s bryndzou a k zmesi pridáme nadrobno nasekanú zelenú petržlenovú vňať, mleté čierne korenie a podľa chuti dosolíme. Cestoviny zmiešame spolu s bryndzovou zmesou. Servírujeme ozdobené vetvičkou petržlenovej vňatky a podávame teplé.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.