Talianská vajcová špecialita
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
vajce
40
g
maslo
300
g
paradajka
1
dl
smotana na šľahanie
100
g
syr Eidam
podľa chuti
soľ
1
konzerva
šampiňóny
postup
1.
Ohňovzdornú misu vymastíme maslom, poukladáme na kolieska pokrájané paradajky, na ktoré opatrne - aby sa nám nerozlial žĺtok - rozbijeme surové vajcia.
2.
Na každé vajce dáme trošku smotany, posypeme strúhaným syrom, osolíme a vo vyhriatej rúre 15 min zapečieme.
3.
Podávame na talianskych brusketách a posypané kúskami šampiňónov.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.