Španielska omeleta
nízka
náročnosť
ingrediencie
225
g
zemiaky
4
ks
vajce
75
g
červená paprika
3
ks
jarná cibuľka
75
g
čedar
1
KL
maslo
trochu
olej
trochu
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Umyté zemiaky prekrojíme, uvaríme domäkka a scedíme. V miske rozšľaháme vajcia, pridáme pokrájanú papriku, mladú cibuľku a syr, osolíme a okoreníme.
2.
Na panvici rozohrejeme maslo s olejom. Keď je tuk horúci, vlejeme omeletov zmes a asi 5 min pečieme. Keď je spodok omelety tuhý, obrátime.
3.
Potom omeletu preklopíme na tanier necháme vychladnúť, prekrojíme na 4 alebo 8 dielov a podávame so šalátmi.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.