Teľací rezeň na prírodno
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
teľacie stehno
60
g
masť
20
g
maslo
10
g
hladká múka
podľa chuti
soľ
postup
Stehno pokrájame na rezne, kraje narežeme, naklepeme a posolíme. Na rozpálenej masti sprudka opečieme. Opečené vyberieme, masť zaprášime múkou, popražíme a podlejeme vodou a varíme dovtedy, kým sa šťava nezačne od tuku oddeľovať. Šťavou potom zalejeme rezne. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninou.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.