FOTORECEPT:Fazuľovo-špenátový guláš
10
porcií
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
1
konzerva
sterilizovaná biela fazuľa
1
konzerva
sterilizované lečo
3
hrste
baby špenát
2
stonky
stonkový zeler
2
ks
mrkva
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
postup
2.
Pridáme nasekaný stonkový zeler a očistenú mrkvu a restujeme aspoň 5 minút.
3.
Potom všetko zalejeme 1,5 litrom vody. Necháme privrieť do varu.
4.
Medzitým si rozmixujeme lečo a pridáme do polievky.
5.
Keď bude zelenina skoro mäkká, pridáme fazuľu z konzervy a baby špenát. Necháme zovrieť a podľa chuti dochutíme soľou, čiernym korením, prípadne sójovou omáčkou.
6.
DObrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.