Štefanské omelety
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
vajce
60
g
práškový cukor
60
g
krupicová múka
2
PL
sladká smotana
20
g
maslo
80
g
lekvár, ovocie
postup
Žĺtky vymiešame s polovicou práškového cukru, potom pridáme smotanu, rozpustené maslo a tuhý sneh z bielkov a cukru. Potom zľahka primiešame múku. Cesto rozdelíme na dva vymastené a múkou vysypané plechy, rozotrieme do kruhu a v rúre upečieme. Na vrch po upečení dáme ľubovoľný lekvár, ovocie. Môžme preložiť ako omeletu.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.