Nepečená tvarohová torta
12
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
10
dkg
maslo
12
dkg
práškový cukor
1
ks
vanilkový cukor
2
ks
vaječný žĺtok
500
dkg
jemný tvaroh
1
ks
vanilkový puding Dr Oetker
2
balíčky
okrúhle piškóty
1
ks
marhuľový kompót
2
PL
želatína Dr Oetker
1
balíček
podlhovasté piškóty
postup
1.
Z 250 ml mlieka a balíčka pudingu uvaríme hustý puding, ktorý necháme úplne vychladnúť. Postupne k nemu primiešame maslo, práškový a vanilkový cukor, tvaroh, žĺtky a želatínu pripravenú podľa návodu. Celú hmotu vyšľaháme.
2.
Piškóty navlhčíme v šťave z kompótu a poukladáme na dno tortovej formy vystlanej fóliou. Na piškóty dáme časť tvarohového krému, na to marhule a vrstvíme takto po okraj formy. Hotovú tortu dáme na noc vychladiť do chladničky. Pre krajší vzhľad môžeme po rozopnutí formy zboku obložiť dlhými piškótami.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
vava06
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.