Paradajková omeleta
1
porcia
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
vajce
1
ks
paradajka
1
PL
maslo
10
dkg
tvrdý syr na posypanie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
mletá červená paprika
podľa chuti
bazalka
postup
1.
Nakrájame si paradajku na malé kocky. Na panvici si rozpustíme maslo a chvíľku na ňom podusíme paradajky. Vajíčka si rozbijeme a vylejeme do misky. Pridáme soľ, čierne korenie, papriku a bazalku a rozmiešame. Vajíčka nalejeme na paradajky a panvicu prikryjeme.
2.
Keď už vajíčka začínajú tuhnúť, posypeme omeletu strúhaným syrom a necháme omeletu na panvici ešte chvíľu, kým sa syr roztopí.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.