Fotorecept: Zemiaková kaša a údené mäso
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
zemiaky
150
ml
mlieko
150
g
maslo
1
KL
soľ
600
g
údená krkovička
1
PL
olej
postup
1.
Zemiaky uvaríme, vodu vylejeme a potlačíme ich tak, aby sme ich mali hladké bez hrudiek
2.
a pridáme maslo a horúce mlieko a dobre spolu premiešame
3.
údené mäso nakrájame na hrúbku asi 1 cm a opečieme ho na panvici z obidvoch strán. Podávame s kyslou uhorkou alebo rôznymi zeleninovými šalátmi
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.