Mliečny punč
2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
KL
cukor
0,4
litrov
mlieko
1
PL
vínovica
kalištek rumu
1
PL
pomarančový likér
šľahačka
mletá škorica
3
ks
celá škorica
postup
1.
Zohrejeme mlieko. Rum, cukor a jednu celú škoricu zohrejeme na malom ohni. Potom pridáme pomarančový likér a vínovicu a budeme zohrievať až po bod varu.
2.
Tento horúci mix dáme do krčahu, ktorý dolejeme horúcim mliekom. Potom rozdelíme do dvoch pohárov. Do každého pridáme po jednej škorici a podávame so šľahačkou, ktorú môžeme ozdobiť postrúhanou čokoládou alebo mletou škoricou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.