Fazuľová polievka
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
fazuľa
2,5
litre
voda
300
g
údená bravčová lopatka
1
ks
mrkva
1
ks
bobkový list
4
ks
zemiaky
1
ks
mäsový bujón
50
g
masť
40
g
hladká múka
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
petržlenová vňať
postup
1.
Fazuľu deň pred varením namočíme. Potom fazuľu dolejeme dostatočným množstvom vody, pridáme na kocky pokrájané mäso a varíme.
2.
Asi po hodine pridáme na kocky pokrájanú mrkvu, zemiaky a bobkový list a mäsový bujón.
3.
Keď je mäso a fazuľa mäkké pridáme záprašku z masti a múky, trochu povaríme, osolíme a okoreníme podľa chuti.
4.
Pri podávaní ozdobíme petržlenovou vňaťou,
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.