Zemiakové placky z rožkov
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
surové zemiaky
1
ks
vajce
80
g
hrubá múka
4
PL
mlieko
1
štipka
soľ
2
strúčiky
cesnaku
2
ks
rožok
150
g
tuk
postup
1.
Surové zemiaky ošúpeme, nastrúhame, popučíme, pridáme vajce a zalejeme mliekom.
2.
Pridáme so soľou popučený cesnak, na kocky nakrájané rožky a podľa potreby trochu hrubej múky. Necháme asi pol hodiny odpočinúť. Vkladáme do horúceho tuku na panvici menšie kopčeky. Vidličkou ich roztrieme na placky a po oboch stranách ich opečieme. Podávame s dresingom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.