Zemiaková kaša s jablkami
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
zemiaky
1
štipka
soľ
3
ks
jablko
2
PL
mlieko
1
štipka
cukor
80
g
maslo
postup
1.
Ošúpané zemiaky nakrájame na štvrťky, osolíme a zalejeme horúcou vodou. Pridáme ošúpané, na mesiačiky nakrájané jablká. Keď sú zemiaky mäkké, vodu zlejeme, zemiaky popučíme, zriedime s mliekom a kašu zmiešame s polovicou masla.
2.
Ak je príliš kyslá, trochu prisladíme. Pri podávaní ju pokvapkáme maslom a ozdobíme jablkami. Hodí sa k pečenému alebo grilovanému mäsu.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.