Rybacia polievka na kyslo
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
odrezky z rýb
120
g
koreňová zelenina
trochu
ocot
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
trochu
vnútornosti z rýb
1
ks
biely jogurt
30
g
hladká múka
postup
1.
Odrezky z rýb varíme spolu s očistenou koreňovou zeleninou. Zvlášť uvaríme v octovej vode rybacie vnútornosti.
2.
Do precedeného vývaru z odrezkov pridáme vykostené mäso a na väčšie kúsky pokrájané uvarené vnútornosti.
3.
Okoreníme mletým čiernym korením, zahustíme jogurtom, v ktorom sme rozmiešali hladkú múku. Varíme 20 minút. Podávame s uvarenými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.