Pridať recept

FOTORECEPT: Slonie ucho

ingrediencie

teľacie mäso
vajce
strúhanka
parmezán
soľ
olej
muškátový oriešok

postup

1.
Z teľacieho mäsa narežeme 5 mm plát, ale nie až na dosku. Ďalší 5 mm plát už prerežeme až na dosku.
Fotorecept: Slonie ucho
Fotorecept: Slonie ucho
Zdroj: eruska25
 
2.
Mäso rozložíme.
Fotorecept: Slonie ucho
Fotorecept: Slonie ucho
Zdroj: eruska25
3.
Na tenko vyklepeme, tak na 3 mm. Posolíme.
Fotorecept: Slonie ucho
Fotorecept: Slonie ucho
Zdroj: eruska25
4.
Nastrúhame parmezán.
Fotorecept: Slonie ucho
Fotorecept: Slonie ucho
Zdroj: eruska25
5.
Zmiešame strúhanku, parmezán a muškátový oriešok.
Fotorecept: Slonie ucho
Fotorecept: Slonie ucho
Zdroj: eruska25
6.
Rezne namočíme do vyšľahaného vajíčka, potom do zmesi strúhanky s parmezánom a muškátovým orieškom. Vyprážame v oleji.
Fotorecept: Slonie ucho
Fotorecept: Slonie ucho
Zdroj: eruska25
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!