Pridať recept

Bravčová roláda s pórom

ingrediencie

500 g
bravčová sviečkovica
štipiek
soľ
štipiek
mleté čeiren korenie
1 KL
vegeta
1/2 KL
rasca
1 ks
pór
1 ks
klobása
1 ks
hermelín
2 PL
bylinkový syr
trochu
olej
100 ml
mäsový vývar
trochu
pažitka

postup

1.
Pór očistíme, umyjeme a krátko naparíme. Listy vyberieme, osušíme, dochutíme soľou a necháme vychladnúť. Klobásku pokrájame na kolieska a hermelín na tenšie kúsky.
 
2.
Mäso umyjeme, osušíme a rozklepeme na plát. Dochutíme soľou, korením, rascou, vegetou a potrieme bylinovým syrom. Pridáme pór, klobásku a kúsky hermelínu.
3.
Mäso zvinieme do rolády, spojíme grilovacími ihlami a opražíme na rozpálenom oleji. Preložíme do ohňovzdornej misy, podlejeme vývarom, výpekom, prikryjeme alobalom a pečieme. Podávame s pažítkou a opečenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Vyprážaná roláda z palacinkového cesta
7 podrobných a overených receptov na fantastické slané rolády
Zaviňte plnky od výmyslu sveta do syra, špenátu, palacinky či mäska a vychutnajte si famózne slané rolády.
Medová roláda
Nadýchaná s obľúbenou príchuťou: Marlenková roláda - krok za krokom
Ľahučká, nadýchaná a krásne aromatická roláda nielen na sviatočný stôl. Pozrite si vo videu krok za krokom,...
VIDEO: Vždy krásna roláda, vďaka jednoduchým radám
S týmito tipmi sa vám zakaždým podarí zrolovať cesto bez prasklín a pripraviť nadýchanú roládu.
Safari roláda
Táto krásna roláda zachutí nielen deťom. Ako na strakatý vzor vám radi ukážeme
Dvojfarebná piškótová roláda s krásnym žirafím motívom, plnená parížskym krémom a ovocím. Tento krásny...
Jahodová roláda s parížskou šľahačkou
Parížska roláda: Luxusný dezert za pár eur
Parížska šľahačka je vždy prísľubom delikátneho zákusku. Vyskúšajte túto jednoduchú roládu s čerstvým...
Piškótová roláda
Vždy krásna roláda bez prasklín. Poznáte triky, ako ju pripraviť?
Aby bola piškótová roláda dostatočne elastická a zároveň krásne nadýchaná a jemná, musíte dodržať zopár...