Bulharská kjufleta
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčové mäso
1
ks
žemľa
1
ks
vajce
2
ks
zemiaky
trochu
olej
5
ks
paradajka
1
ks
cibuľa
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
petržlenová vňať
postup
1.
Mäso zomelieme, žemľu namočíme, surové zemiaky ošúpeme a postrúhame. Všetko zmiešame, osolíme, okoreníme, pridáme vajce a nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať.
2.
Z mäsa tvoríme šišky. Na oleji speníme cibuľu, dáme ju na šišky, obložíme koliečkami paradajok, podlejeme a pečieme.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.