Pridať recept

Mäsové hašé s paradajkami

4
porcie
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

900 g
roštenka
2 PL
olej
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
csnak
2 ks
paprika
2 ks
paradajka
2 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
1 KL
sušené oregáno
2 PL
múka
500 ml
hovädzí vývar

postup

1.
Mäso odblaníme, umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. V hrnci rozpálime olej a opražíme nasekanú cibuľu spolu s cesnakom. Pridáme na kúsky nakrájané papriky a opražíme ich.
 
2.
Ďalej pridáme pripravené mäso a pražíme, dokým mäso nebude mať inú farbu. Pridáme olúpané a nadrobno nakrájané paradajky, soľ, korenie, oregano a celú zmes poprášime múkou. Premiešame a pražíme.
3.
Prilejeme vývar, prikryjeme a dusíme na miernom ohni približne 30 minút. Podávame s volským okom a zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať