Lístkový závin s hubami a pórom
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
lístkové cesto
2
PL
maslo
250
g
huby
1
ks
cibuľa
mleté čierne korenie
soľ
5
ks
vajce
petržlenová vňať
6
PL
syr
mlieko
pór
postup
Cibuľu nakrájame na drobné kocky a speníme ju na oleji. Pridáme k nej huby, korenie, soľ a prikryte dusíme asi 20 minút. Napokon vlejeme šľahané vajcia, rozmiešame a na tanieri pridáme petržlenovú vňať. Lístkové cesto najskôr rozdelíme na dve polovice. Jednu polovicu cesta natrieme hubovou plnkou a druhú polovicu posypeme strúhaným syrom. Rolujeme od strany kde sú huby, aby bola syrová polovica vrchnou časťou závinu. Pripravený závin potrieme mliekom. Rúru necháme predhriať na 220 stupňov a necháme piecť asi 30 minút do červena.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.