Omeleta plnená šampiňónmi a syrom
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Omeleta
1
ks
vajce
2
PL
mlieko
1
PL
hladká múka
soľ
Plnka
šampiňóny
cibuľa
vegeta
olej
tavený syr
soľ
voda
postup
1.
Najskôr vyšľaháme vajce, soľ, mlieko a múku. Potom opražíme na rozpálenom oleji, aby vznikla omeleta. Omeletu potom vyklopíme na tanier. Na jednu polovicu omelety navrstvíme pripravenú plnku, a potom prikryjeme druhou polovicou.
2.
Cibuľu nakrájame na jemno a opražíme do sklovita na oleji. Potom k nej pridáme očistené huby, vegetu a podlejeme vodou. Necháme dusiť. Pridáme syr, necháme rozpustiť a dáme na omeletu. Podľa potreby plnku osolíme a okoreníme. Na zvýraznenie chuti môžeme pridať muškátový orech.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.