FOTORECEPT: Dvojfarený koláč
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
hrnčeky
múka polohrubá
1
hrnček
kryštálový cukor
1
hrnček
mlieko
1/2
hrnček
olej
3
ks
vajce
1
ks
prášok do pečiva
1
ks
vanilkový cukor
3
PL
kakao
Tvarohové cesto
250
g
tvaroh
150
g
kyslá pochúťková smotana
300
g
postrúhané jablká
40
g
vanilkový puding
2
ks
vajce
4
PL
múka polohrubá
1
hrnček
kryštálový cukor
1/2
hrnček
mlieko
1
ks
vanilkový cukor
postup
1.
V jednej miske urobíme kakaové cesto, rozšľaháme vajíčka, pridáme mlieko, olej a všetky sypké suroviny a vypracujeme hladké cesto. V druhej miske urobíme tvarohové cesto, rozšľaháme vajíčka, pridáme tvaroh, mlieko, smotanu, postrúhané jablká, cukor a múku s pudingovým práškom a dobre premiešame.
2.
Na plech dáme papier na pečenie a vylejeme polovicu kakaového cesta a
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.