Kari treska s karfiolovým pyré
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
treska filé
300
g
karfiol
5
g
maslo
podľa chuti
kari
podľa chuti
soľ
trochu
petržlenová vňať
podľa chuti
drvená rasca
postup
1.
Vyhrejeme trúbu na 180 stupňov. Tresku osolíme, posypeme kari a rascou. Podľa chuti môžeme pridať aj bylinky. Na plech dáme alobal. Rybu pečieme asi 20-25 min.
2.
Do hrnca dáme variť vodu. Po zovretí do nej dáme nakrájaný karfiol. Varíme 5 minút. Potom karfiol precedíme a rozmixujeme s ponorným mixérom. Vmiešame lyžičku masla. Na tanieri ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Natalli115
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.