Pridať recept

Mäsové guľky

6
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
dusené, varené alebo pečené mäso
vajce
1/2 ks
cibuľa
1 KL
maslo
1 PL
strúhanka
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
majorán

postup

Mäso zomelieme, pridáme k nemu vajce, cibuľu, ktorú sme nakrájali nadrobno, maslo, strúhanku, mleté čierne korenie, soľ, sekanú petržlenovú vňať a majorán. Riadne všetko spolu vymiešame a zo zmesi sformujeme malé guľky a uvaríme ich v osolenej vode asi 10 minút.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Mäso na prírodno
Vaše najobľúbenejšie mäsko na prírodno: Šťavnaté recepty na každý deň
Prinášame vám chutné, nenáročné recepty, ktoré chutia všetkým.
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Zostali vám zvyšky mäsa?
Zostali vám zvyšky mäsa? Premeňte ich na nové, chutné jedlá a prestaňte plytvať
Mäso je pre mnohých súčasť každodenného menu. Keď si jedlá pripravujete doma, určite vám neraz čo-to z nich...
pr článok
Úprimný príbeh mäsa zo Žitného ostrova. Pretože čím bližšie, tým lepšie
Zvieratá sprevádzajú miestnych farmárov každým dňom. Hydina, dobytok, ošípané, aj krásne mangalice. Aj tu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...