Jahňacie mäso s fazuľkou a ryžou
4
porcie
105
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
jahňacie mäso
1
ks
cibuľa
40
g
masť
mleté čierne korenie
kari korenie
250
g
zelené fazuľkové struky
150
g
ryža
mäsový vývar
mletá červená paprika
1
ks
štipľavá paprika
2
ks
paradajka
soľ
postup
Mäso nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na drobno, speníme ju na masti, pridáme k nej mäso, opražíme, okoreníme, osolíme a pridáme kari korenie. Očistíme fazuľku a osobitne ju uvaríme v slanej vode do polomäkka. Scedíme ju, nakrájame ju na menšie kocky a pridáme k mäsu a spolu udusíme skoro do mäkka. ryžu preberieme, umyjeme a na troche masti ju opražíme, pridáme k mäsu a zalejeme vývarom. K tejto zmesi pridáme mletú červenú papriku a štipľavú papričku nasekanú nadrobno. Pokrm prikryjeme a udusíme ho v rúre do mäkka. Nakoniec pridáme čerstvé nakrájané paradajky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.