Rybie tyčinky s čínskymi rezancami
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
pangasius
100
g
čínske rezance
150
g
farebná paprika
sójová omáčka
rybacia omáčka
soľ
olej
mleté čierne korenie
korenie na ryby
kečup
postup
Plátky ryby osolíme a okoreníme. Pokrájame ich na širšie rezance a opečieme na panvici na rozpálenom oleji. Čínske rezance ponoríme na 3 minúty do slanej vody, potom ich scedíme a uložíme na tanier. Na tanier položíme aj kúsky ryby, ktoré prelejeme omáčkou. Tú si pripravíme zo sójovej omáčky, oleja, rybej omáčky a kečupu. Ako oblohu použijeme nakrájanú zeleninu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.