Teľací rezeň plnený šunkou
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
teľacie stehno
štipiek
soľ
2
strúčiky
cesnaku
trochu
hladká múka
2
ks
vajce
trochu
strúhanka
trochu
olej
4
ks
šunka
4
ks
syr
postup
1.
Mäso odblaníme, pokrájame na rezne a poriadne rozklepeme. Rezne z vnútornej strany natrieme prelisovaným cesnakom, položíme naň, plátok šunky, syra a mäso preložíme.
2.
Takto pripravené rezne obalíme v múke, vo vajciach rozšľahaných so soľou a v strúhanke. Na panvici rozpálime olej a z oboch strán opražíme rezne. Na tanier si nachystáme papierové utierky, aby nám stiekol prebytočný tuk. Podávame so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.