Kuracie rizoto s hubami a hráškom
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
ryža
600
ml
zeleninový vývar
trochu
olej
1
ks
cibuľa
150
g
šampiňóny
150
g
hrášok
300
g
kuracie mäso uvarené
2
PL
sójová omáčka
štipiek
soľ
1
PL
petržlenová vňať
100
g
tvrdý syr
postup
1.
Ryžu preberieme, umyjeme, vložíme do hrnca a zalejeme horúcim vývarom. Dochutíme soľou a varíme prikryté približne 15 minút na miernom ohni.
2.
Na rozpálenom oleji opražíme nasekanú cibuľu, pridáme na plátky nakrájané huby, hrášok a pražíme. Nakoniec pridáme uvarené mäso nakrájané na kocky, sójovú omáčku, soľ a niekoľko minút dusíme.
3.
Ryžu zmiešame s pripravenou zmesou, posypeme ju petržlenovou vňaťou a nastrúhaným syrom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.