Rizoto s hovädzieho mäsa
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
hovädzie mäso
1
ks
cibuľa
trochu
olej
1
ks
mrkva
300
g
ryža
1
KL
mletá červen paprika
2
PL
pikantný kečup
200
ml
zeleninový vývar
2
ks
klobáska
100
g
tvrdý syr
postup
1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Nadrobno nasekanú cibuľu opražíme na rozpálenom oleji, pridáme mäso a opečieme. Potom pridáme kečup, mletú červenú papriku, soľ, vývar, prikryjeme a dusíme domäkka.
2.
Očistenú mrkvu a klobásku nakrájame na kolieska a pridáme ich do zmesi. Ryžu umyjeme a uvaríme v osolenej vode. Uvarenú ryžu zmiešame s pripravenou zmesou, posypeme majoránom a podávame s postrúhaným syrom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.