Zeleninovo-cestovinová panvička
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
široké rezance
podľa chuti
soľ
1
strúčik
cesnaku
2
ČL
pesto
1
PL
olivový olej
podľa chuti
mleté čierne korenie
1
ks
cibuľa
100
g
cukina
2
PL
sterilizovaný hrášok
1
ks
paprika
50
g
cherry paradajky
postup
1.
Rezance uvaríme podľa návodu na obale a dáme ich odkvapkať. Popritom očistíme, nakrájame cesnak a cibuľu a opražíme dosklovita na oleji. Pridáme na plátky pokrájanú cukinu a dusíme domäkka.
2.
Potom pridáme hrášok, papriku, pár minút podusíme a nakoniec pridáme cherry paradajky. Osolíme a okoreníme. Rezance premiešame s pestom, na vrch dáme zeleninu a podávame.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.