Grilovaná srnčia sviečkovica
6
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
g
srnčia sviečkovica
125
ml
džin
2
ČL
worčestrová omáčka
60
ml
olivový olej
2
ČL
mleté čierne korenie
1
ks
cibuľa
2
ks
badián
2
strúčiky
cesnaku
postup
1.
Pripravíme si najskôr marinádu zmiešaním džinu, worčestru, oleja, korenia. Pridáme na štvrtky nakrájanú cibuľu, badián a pretlačený cesnak. Zamiešame.
2.
Sviečkovicu namočíme do marinády aspoň na 2 hodiny. Potom mäso pečieme 15 minút na rozohriatej grilovacej platni. Potom ju pokrájame na plátky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.